Werken bij
Service nummer +31 (0)527 745862

Merken

IB Food-Machines vertegenwoordigd met trots toonaangevende merken in de voedingverwerkingsindustrie. Van alle merken hebben wij verschillende machines beschikbaar, zowel nieuwe als gereviseerde exemplaren.

Baader
Door te focussen op de totale oplossing, is BAADER er op gericht oplossingen te leveren die een moderne fabriek in staat stellen om hun kwaliteit en omzet te vergroten. Zij zijn gericht op automatisering, digitalisering en humanisering en herdefiniëren voedselverwerking op basis van betrouwbare technologie en duurzame kwaliteit.


BladeStop
Om te zorgen voor veilige voedselproductie en het risico tot ernstig letsel te beperken heeft SCOTT de Bladestop lintzaag ontworpen. Deze zaag stopt het mes sneller dan elk ander op de markt, door middel van lichaam en handschoen detectie.


Henkelman
Met al decennia aan ervaring is Henkelman de koploper op het gebied van verpakkingsmachines en dan met name vacuümverpakking. Henkelman blijft zich voortdurend ontwikkelen door technologische innovatie.


Italian Pack
Italian Pack begrijpt als geen ander dat de huidige technologie, productie en handel in de voedingsindustrie uitdagingen kent. Deze tackelen zij door alle facetten te onderzoeken en verpakkingsmachines te ontwikkelen vanuit de uitkomsten. .


Maass
Maass is een specialist op het gebied van zalm snijden. Zij zijn voortdurend de technologie voor koud snijden van zalm aan het doorontwikkelen. Maass levert zeer efficiënte machines voor de productie van zalm.


Mainali
De marktleider op het gebied van technologie met een lange levensduur. Mainali is al meer dan 30 jaar een bedrijf dat zich toelegt op de sector van voedselmachines, met name voor de vleesindustrie.


Nock
Binnen de markt is Nock bekend door de bijzondere robuustheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijke constructies, eenvoudige bediening en snelle reinigingsoplossingen.


Nord Machinery
Nord Machinery is een merk van Deense bodem. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van machines voor dosering van kruiden en zout. Daarnaast produceren zij hygiëneapparatuur.


Thompson
Thompson Meat Machinery is gedreven om te innoveren op het gebied van vleesverwerkende machines. Robuust, betrouwbaar en veilig, zonder concessies te doen op het gebied van opbrengst of levensduur van de machines! De filosofie van Thompson is machines te ontwerpen die de productie voor afzonderlijke bedrijfstakken maximaliseren.


Trio
Trio is een gevestigde naam in de visverwerkingsindustrie. Dit hebben zij te danken aan de hoge kwaliteit van hun machines. De Noorse partij is uitvinder van het mechanisch verwijderen van graten uit gefileerde vis.


Watanabe
Watanabe is er trots op om bekend te staan als een betrouwbare partij. Met ruim 80 jaar ervaring op de Japanse markt maakt Watanabe zijn intrede op de Europese markt. Hun vleessnijmachines staan bekend om degelijkheid met een hoog rendement, hoge productiviteit en een energiebesparing. Watanabe heeft als doelstelling altijd loyaal te zijn aan de eisen van klanten zodat ze machines kunnen aanbieden die overeenkomen met de gastronomische voedselcultuur in elk land.