Werken bij
Service nummer +31 (0)527 745862

Over IB Food-Machines

IB Food-Machines is leverancier van 15 grote merken in voedselverwerkingsmachines. Naast nieuwe machines hebben wij een wisselend aanbod gereviseerde machines. Wij adviseren u op het gebied van uw productieproces. Ook leveren wij zowel nieuwe als gebruikte machines en helpen u op het gebied van reparatie en onderhoud. Met onze oplossingen hebben wij reeds bij diverse organisaties wereldwijd een gehele of gedeeltelijke invulling gegeven aan hun productieprocessen. IB Food-Machines is een complete partner voor de vis-, vlees- en gevogelte-verwerkende industrie. Als voedingsmiddelenfabrikanten een probleem bij ons neerleggen, dan gaan wij op zoek naar de juiste oplossing. Hiervoor werken we nauw samen met onze merken, maar ook met machinebouwers op Urk, zo ontwikkelen we zelf ook oplossingen.

Onze historie

Geïnspireerd door de visveiling en de lokale visindustrie op Urk, zag Ingmar Baars een mogelijkheid voor de in- en verkoop van visverwerkingsmachines. Zo werd in 2008 IB-Trade opgericht. IB-Solutions is er in 2017 bijgekomen met een variatie aan voedselverwerkende machines van diverse merken. Inmiddels bevat het portfolio van IB Food-Machines een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit machines, van lintzagen tot volledige verwerkingslijnen. Naast de machines biedt IB Food-Machines uitgebreide service op het gebied van reparatie, onderhoud en het leveren en installeren van onderdelen.

Werken bij

IB Food-machines adviseert wereldwijd voedselverwerkende bedrijven over hun productieproces. Samen met een team van zes gezellige collega’s zijn jullie de ambassadeurs van ons bedrijf. Er heerst een informele sfeer met korte lijnen. Onze kernwaarden zijn zelfstandigheid en vertrouwen, wat betekent dat je veel vrijheid hebt. Op de laatste vrijdag van de maand hebben we een Vrijmibo en een paar keer per jaar wordt er een origineel teamuitje georganiseerd. Werken bij IB Food-machines betekent goede arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden, winstdeling, vrijheid en flexibiliteit, een inspirerend team met leuke collega’s en fitnessen in onze eigen gym!